Olej Rycynowy Kosmetyczny; 120ml

Olej Rycynowy Kosmetyczny posiada właściwości wygładzające, zmiękczające oraz ochronne skóry. Poprawia stopień nawilżenia skóry i działa natłuszczająco.

 

Kategoria:

Opis

Olej Rycynowy Kosmetyczny posiada właściwości wygładzające, zmiękczające oraz ochronne skóry. Poprawia stopień nawilżenia skóry i działa natłuszczająco.

Ponadto Olej Rycynowy Kosmetyczny może być stosowany w pielęgnacji dłoni i stóp. Przynosi ulgę zmęczonym dłoniom i stopom. Poprawia wygląd paznokci i skóry wokół nich.

Olej Rycynowy Kosmetyczny również korzystnie działa na włosy. Zapobiega ich wysuszaniu. Przywraca im naturalny blask i poprawia ich kondycję. Działa także wspomagająco w pielęgnacji łamliwych oraz wypadających brwi i rzęs.

 

Sposób użycia:

Pielęgnacja ciała:

Niewielką ilość oleju nanieść na wybraną część ciała i wmasować.

 

Pielęgnacja dłoni i stóp:

Natrzeć olejem dłonie lub stopy na noc. Następnego dnia rano olej spłukać. Można również dłonie i stopy moczyć w misce z ciepłą wodą z dodatkiem kilku kropel oleju.

 

Pielęgnacja paznokci:

Podgrzać niewielką ilość oleju w miseczce. Zanurzyć paznokcie w oleju lub wcierać w płytki paznokci kilka kropel ciepłego oleju.

 

Pielęgnacja włosów:

Olej wmasować w skórę głowy lub w zniszczone końcówki włosów. Założyć czepek foliowy i pozostawić na noc. Następnego dnia rano włosy umyć szamponem.

 

Pielęgnacja brwi i rzęs:

Nanieść niewielką ilość oleju za pomocą szczoteczki na brwi, rzęsy.

 

Olej Rycynowy Kosmetyczny stosować regularnie lub w razie potrzeby.

 

Ingredients: Ricinus Communis Seed Oil.

 

Produkt testowany dermatologicznie.

 

Producent:

Przedsiębiorstwo Farmaceutyczne PROLAB Sp. z o.o.

Paterek, ul. Przemysłowa 3

89-100 Nakło n/Notecią

Telefon: (52) 386 73 10 Fax: (52) 386 73 23

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o “Olej Rycynowy Kosmetyczny; 120ml”

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *